La Grand E.V.O

Uw leverancier voor elektrische verwarmingselementen en apparaten

home     contact     producten    download     nieuws     link     webshop


Sydneystraat 90 - 3047 BP  Rotterdam	               Tel. 010-2449966

Elektrische ruimteverwarming kan op verschillende manieren gebeuren.

Voor het indiviueel verwarmen van elke ruimte in de woning of het kantoor, kan men gebruik maken van onze accumulatorkachels, radiatoren of convectorkachels.


Accumulatorkachels zijn zeer geschikt voor gebruik in woningen of kantoren met een permanent gebruik.

Radiatoren en convectorkachels zijn daar in tegen ook zeer geschikt voor ruimte met een tijdelijk gebruik, zoals bijvoorbeeld vakantie woningen.

ECOMBI is een nieuw efficiënt verwarmings systeem welke zowel het elektrisch verbruik als de warmte afgifte optimaliseert.

Dit systeem is het meest economische elektrische accumulator systeem verkrijgbaar in de markt.


De ECOMBI controleert elke dag het energie verbruik en het warmteverlies van de ruimte, en zorgt er zo voor dat de juiste hoeveelheid energie wordt opgenomen.


De ECOMBI laad op laag tarief op tot het gewenste energie niveau, zodat de gehele dag de ruimte op een behaaglijke temperatuur wordt gehouden.

Mochten de omstandigheden plotseling wijzigen, dan kan de ECOMBI door het aanwezige convector verwarmingselement de ruimte toch op temperatuur houden.

De ECOMBI leert hiervan en zorgt dat het niveau van het op laag tarief opladen wordt aangepast aan de nieuwe omstandigheden.


De ECOMBI is leverbaar in de vermogens 525, 700, 1050 en 1400 W. (230 V)


download PDF   Ecombi

Elektrische radiatoren model RXE bestaan uit een stalen basis structuur voorzien van een aluminium radiator met gegroefde oppervlakte welke tot 50% effectiever de warmte aan de ruimte af geeft als de radiatoren met een gladde oppervlakte.


RXE radiatoren zijn leverbaar in vermogens van 500 t/m 2000 W (230 V), en zijn voorzien van een elektronische programmeerbare klokthermostaat met digitale uitlezing.

Schakeling vind plaats door middel van een triac (contactloos), eveneens voorzien van een thermische beveiliging.


De RXE radiatoren zijn ook leverbaar in een uitvoering met een lage oppervlakte temperatuur (type Ingenium max. 43 °C) voor toepassing in o.a. kinderdag verblijven of verzorgings huizen.


download PDF   RXE    RXE LST (Ingenium)

35% energie besparing in vergelijking tot andere accumulatorkachels.

Convectorkachels PH en PHT zijn leverbaar in vermogens van 750 t/m 2000 W.

Deze convectorkachels bestaan uit stalen behuizing met poeder coating RAL9010, voorzien van gesloten verwarmingselementen, in 2 standen schakelbaar (behalve 750 W uitvoering).


Model PH voorzien van regelthermostaat met vorstbeveiligingsstand en thermische beveiliging.

Model PHT is ook voorzien van een schakelklok.

Beschermingsgraad IP24


download PDF   PH - PHT