La Grand E.V.O

Uw leverancier voor elektrische verwarmingselementen en apparaten

home     contact     producten    download     nieuws     link     webshop


Sydneystraat 90 - 3047 BP Rotterdam	        Tel. 010-2449966        info@lagrand-evo.nl

Serie verwarmingskabel is leverbaar in diverse uitvoeringen, echter één ding hebben al deze uitvoeringen gemeen, namelijk de vaste weerstand per meter kabel.


Deze kabel kan worden geleverd per haspel, maar ook per meter (mits voorraad) eventueel voorzien van onverwarmde aansluiting.

Wanneer de gevraagde weerstand waarden geen voorraad type is, geldt er een minimum aanmaak van 500 meter.


Serie verwarmingskabel kan gefabriceerd worden voorzien van een isolatiemantel in PVC, silicone, teflon en glasvezel.


Voor zeer hoge temperaturen leveren wij een speciale mineraal geïsoleerde uitvoering met roestvaststalen mantel (MI-kabel).

Si en SiCu serie verwarmingskabel leveren wij in een aantal standaard weerstand waarden welke wij ook per meter kunnen leveren.


Type Si bestaat uit een glasvezel kern met hier om heen gewikkeld een weerstandsdraad, voorzien van een silicone buitenmantel met een diameter van 3 mm.


Type SiCu bestaat uit een glasvezel kern met hier om heen gewikkeld een weerstandsdraad, voorzien van een silicone buitenmantel en koper vertinde omvlechting met een diameter van 4,5 mm


Opmerking.

Bij zeer lage weerstand waarden kan de flexibele verwarmingskern soms ook alleen uit weerstand draden (zonder glasvezel kern) bestaan.


download PDF    Si-SiCu

Type For-Flex zijn afgemonteerde silicone geïsoleerde serie verwarmingskabels in verschillende vermogens en diameters, afgemonteerd met een onverwarmde aansluiting van 150 mm lengte.


Toepassing o.a randverwarming vriescel deuren, vorstbeveiliging, anti-condensverwarming vitrines, verwarmen van leidingen, enz.

Aansluitspanning 230 Volt


download PDF    For-Flex